Behandelingen & Prijzen

Tuina massage - Feng Li

Tui na massage

Tuina of tui-na massage is ontstaan in het oude China en wordt beschouwd als het oudste systeem van lichaamswerk. Het is een van de vier hoofdtakken van de traditionele Chinese geneeskunde, samen met acupunctuur, qi gong en Chinese kruidengeneeskunde.

 

Onspannings Massage

Ontspannings massage

Een ontspannende massage is een ware verwennerij voor zowel lichaam als geest. Masseren is een van de oudste vormen van genezing en het is gewoon een geweldige manier om in een oogwenk in een ontspannen gemoedstoestand te komen.

 

Nek, schouder en rugmassage

Nek,-schouder, en rugmassage

Heeft u een kantoorbaan of werkt u thuis? Een nek-schouder-rugmassage verbetert de lichamelijke functies en vermindert stress en vermoeidheid. Tevens werkt het zeer effectief tegen een stijve nek, hoofdpijn of rugpijn.

Luxe hot stone massage Feng Li Den Haag

Luxe hot stone massage

Hotstone-therapie is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van gladde, platte, verwarmde basaltstenen die langs uw ruggengraat, in de handpalmen, langs uw benen en tussen de tenen worden geplaatst.

 

Voetreflex Massage Den haag-Feng Li

Voetreflex massage

Bij voetreflex wordt druk uitgeoefend op specifieke reflexpunten op de voet. Deze punten komen overeen met organen en delen van het lichaam.

 

Pedicure Den haag Zoetermeer -Feng Li

Pedicure

Uw pedicure in Zoetermeer. De pedicure is inclusief een kruiden bad en voetmassage. Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel.

 

Moxa Zoetermeer -Fengli

Moxatherapie

Moxibustion is een vorm van warmtetherapie waarbij gedroogd plantaardig materiaal, ‘moxa’ genaamd, wordt verbrand op of vlakbij het huidoppervlak. De bedoeling is om de stroom van Qi in het lichaam te verwarmen en te stimuleren en bepaalde pathogene invloeden te verdrijven.

 

Cupping Zoetermeer-fengli

Cupping

Cupping is een oude helende therapie die sommige mensen gebruiken om pijn te verlichten. Een zorgverlener plaatst bekers op uw rug, buik, armen, benen of andere delen van uw lichaam. In de beker trekt een vacuüm- of zuigkracht de huid omhoog. Mensen hebben al duizenden jaren cupping-therapie beoefend.

 

 

guasha-massage

Gua Sha

Gua sha is een traditionele Chinese geneesmethode waarbij een getrainde professional een hulpmiddel met gladde randen gebruikt om je huid te strelen terwijl ze erop drukken. Deze beweging roept kleine, rode, uitslagachtige stippen op die onder uw huid zichtbaar zijn, petechiën genaamd.